Reklamebureau med fokus på din virksomhed!

Hos Intastellar Solutions, International arbejder vi med grafiske, web, video og fotografiske problemer og løsninger til dig og din virksomhed. Vi kan hjælpe dig med at skabe dit og din virksomheds nye identitet. Intastellar Solutions, International er et nyt lokalt reklamebureau i Sønderborg område.

Sprechen Sie Deutsch? Taler de dansk?

Vi kender ingen grænser!

Vi er stolte over at vi har en tysk ejer der er opvokset og født i Danmark. Med det er vi i fordelen at kunne arbejde tværs af den dansk-tyske grænse, uden stor forhindringer.

Vores kunder for den bedste, fra begge dele både fra Tyskland og Danmark.

Idé kom til realitet

Grundlæggelse

Grundlagt af Felix A. Schultz efter at fik arbejdet i fritiden meget med grafisk design, webdesign og fotografi.

Efter at Felix fik hjulpet Philip Staib af Farmer's Window ApS, et innovativt reklamebureau med fokus på augmented reality med deres visuelle udsende til Sønderborgs Iværksætterpris 2020. Kom der pludslige flere opgaver ind og Felix beslutted sig den at endegyldigt at registere virksomheden.

Visitkort på bord med Sønderborgs I-pris 2019

Vores Mission!

Vores mission ligger i at skabe til virksomheder nord og syd fra grænsen, en ny og succesfuld identitet. Vi stræber i at give vores kunder en extra ordinær oplevelse.

Testimonials

Hvad siger vores kunder om os?

Vis alle
Felix, af Intastellar Solutions har arbejdet med at designe fire roll up’s på 0,85x2 meter til at præsentere Farmer’s Window på Årets Business Event 2019 i Sønderborg, samt business cards til mig som grundlægger ink. logoet som ikon. Han har vist en ualmindelig fild og dedikation, særligt da deadlines for trykt nærmede sig og påkrævede meget sent nattearbejde.
Philip Staib, Adm. dir. Farmer's Window ApS
Vi har brugt Felix og Intastellar Solutions, International i forbindelse med Soleng Festival, hvor vi havde brug for én, der både var kompetent med video/billede/kamera, og teknisk viden indenfor broadcast/livestream til festivalen.

Efter en kort snak fandt vi hurtigt en løsning, og vi er meget positivt overrasket over fleksibiliteten, kvaliteten, deres venlige og åbne tilgang samt prisen.

Overordnet set en fornøjelse at arbejde sammen med, og jeg kan varmt anbefale at samarbejde med firmaet og deres kompetente medarbejdere, specielt indenfor video/teknik/livestream.
Rasmus Madsen, Formand - Soleng Festivalforening
Vi fik udarbejdet et logo til vores kommende startup-virksomhed. Resultatet er vi mere end tilfredse med. Hos Intastellar oplevede vi blandt andet god kommunikation, hurtig respons, brugbare inputs , samt exceptionel forståelse for det visuelle. Kan Klart anbefales.
Casper C. Christensen, grundlægger - The-Bark