Reklamebureau med fokus på dine behov!

Hos Intastellar Solutions, International arbejder vi med grafiske, web, video og fotografiske løsninger til dig og din virksomhed. Vi kan hjælpe dig med at skabe dit og din virksomheds nye identitet. Intastellar Solutions, International er et nyt lokalt reklamebureau i Sønderborg området.

Sprechen Sie Deutsch? Taler de dansk?

Vi kender ingen grænser!

Vi er stolte over at vi har en tysk ejer, der er opvokset og født i Danmark. Med det har vi fordelen, at kunne arbejde på tværs af den dansk-tyske grænse uden stor forhindringer.

Vores kunder for det bedste fra både Tyskland og Danmark.

Fra idé til realitet

Vores historie

Felix A. Schultz startede Virksomheden i Sommers 2020, efter han fik hjulpet Farmer´s Window ApS med at udvikle deres logo og grafiske materiale. Dog hele ideen med at starte en virksomheden op begyndte allerede da Felix var 16 år gammelt. Han arbejder der i fri tiden med hjemmesiden og han havde til den tid allerede lavet forskellige hjemmesiden hoved sarligt bare for ham.

Da han var i gang med at udvikle en side som skulle ligge under domain navnet engapho.com som han fik købt og som er sammensat af ordne Entertainment, Gaming og Photography – arbejde han på den i et stykke tid og fik implementeret et login system som skulle fungere hen over forskellige domain navne. I den forbindelse fik han skaft domain navnet intastellar.com, som i dag huser vores hjemmesiden. Efter han købt domain navnet opdagede han at han fik skrevet ”Interstellar” forkert, nemlig med et ”A” i stedet for med ”ER”.

For Felix var det dog ikke det stort problem han beholdt domain navnet og begyndte at bruge navnet. Han brugt det i første omgang i navnet ”IMS” som er en forkortelse til ”Intastellar Management System”. Efter et år besluttede han sig at bruge navnet til en mulige virksomhed og skrottet ”IMS” og integrere navnet ind i et nyt navn ”Intastellar Websolutions”, da han arbejdede meget med webudvikling. I året 2019 da han fik hjulpet Farmer´s Window ApS, med udvikling af deres marketings materiale samt logo design, mærkede han at navnet ikke passede mere til hans opgaver. I dette sammenhæng skrottede han ”Web” fra ”Websolutions” – og ændrede navnet til ”Intastellar Solutions, International”.

Vores Mission!

Vore mission ligger i at skabe en ny og succesfuld identitet til virksomheder nord og syd for grænsen. Vi arbejder på at lyfte små lokale Virksomhed op og skabe en identitet samt udvikle deres brand strategie og brand identitet.