Warning: Trying to access array offset on value of type null in /customers/d/6/a/intastellarsolutions.com/httpd.www/functions/check_loggin_status.php on line 47 Warning: Trying to access array offset on value of type null in /customers/d/6/a/intastellarsolutions.com/httpd.www/functions/check_loggin_status.php on line 48 Warning: Trying to access array offset on value of type null in /customers/d/6/a/intastellarsolutions.com/httpd.www/functions/check_loggin_status.php on line 50 Warning: Trying to access array offset on value of type null in /customers/d/6/a/intastellarsolutions.com/httpd.www/functions/check_loggin_status.php on line 51 Warning: Trying to access array offset on value of type null in /customers/d/6/a/intastellarsolutions.com/httpd.www/functions/check_loggin_status.php on line 52 Warning: Trying to access array offset on value of type null in /customers/d/6/a/intastellarsolutions.com/httpd.www/functions/check_loggin_status.php on line 53 Warning: Trying to access array offset on value of type null in /customers/d/6/a/intastellarsolutions.com/httpd.www/functions/check_loggin_status.php on line 54
Newsroom - Pressemeddelse - Med Intastellar E-Commerce Solutions og ditstjernetegn.dk sætter vi den første fod ind i e-commerce

Med Intastellar E-Commerce Solutions og ditstjernetegn.dk sætter vi den første fod ind i e-commerce

Webshoppen www.ditstjernetegn.dk lancerede i oktober 2021, med salg af stjernetegn plakater og sønderjyske tekster.

Webshoppen www.ditstjernetegn.dk lancerede i oktober 2021, med salg af stjernetegn plakater og sønderjyske tekster.

Group | Intastellar Solutions, International

Published by Intastellar Solutions, International

Intastellar E-Commerce Solutions og ditstjernetegn.dk skal sikre e-commerce sektoren for Intastellar Solutions, International. Der skal udvikles webshoppen ditstjernetegn.dk samt nye webshop løsninger.

Pressemeddelse:

I 2022 sætter vi med Intastellar E-Commerce Solutions, vores aftryk i ecommerce sektoren. Vi vil drive via egne og licenserende webshops e-handel i Danmark samt også på det tyske markedet. Med ditstjernetegn.dk har vi begyndt at sætte den første fod ind i e-handel på det danske marked. Vi planlægger at udbygge denne webshop med flere produkter, og er pt. i planlægning om at udvide vores sortiment.
I oktober 2021 begyndte vi med at udvikle et koncept til en webshop. Vi fik arbejdet på udvikling af webshoppen, samt produkter som vi gerne ville have produceret. Der blev hurtigt besluttet sig at udvikle nogle plakater, dog var vi ikke helt klar over hvilke motiver der skulle på selve plakaterne. Vi fik diskuteret meget om hvad der kunne passe, dog på grund af at vi skulle have det hurtigst muligt fast sætte det, derfor fik vi besluttet os for at vælge stjernetegn af form af det astronomiske tegn. Plakaterne har også en sjov dog til stjernetegnet passende tekst. Ud af dette koncept opstod der webshoppen ditstjernetegn.dk og vi fik startet op til jul med salg af plakaterne. Dette er dog kun starten for vores webshop. Vi har stor planer om at udbygge denne webshop, med andre former af plakater.
Med ditstjernetegn.dk har vi en vision om at sælge forskellige slags plakater med sjove tekster, på både sønderjysk, fynsk og andre danske dialekter. Desuden skal der ikke kun produceres plakater med stjernetegn.
Intastellar E-Commerce Solutions skal sikre driften og udvikling af www.ditstjernetegn.dk og andre webshops. Vi sætter med webshoppen og afdelingen fødderne ind i E-Commerce sektoren. Vi glæder os at kunne tilbyde ydre kunder vores services samt kunne tilbyde dem nye produkter. Vi har stor planer med webshoppen som vi pt. er i gang med at udvikle og planlægge. Webshoppen skal holde i første omgang sin fokus på det sønderjyske, dog er der os planer om at udvikle webshoppen til de ydrelige regioner i Danmark.
Hos Intastellar E-Commerce Solutions har vi visionen om at udvikle og arbejde med flere forskellige webshops som skal sælge forskellige produkter fra fysiske til online produkter. Der skal udvikles forskellige løsninger til webshopper, som kan når ud til forskellige målgrupper. Vi har også med Intastellar E-Commerce Solutions, planer om at udvide Internationalt. Den første international marked vil være Tyskland som dirket nabo af Danmark og som stor marked. Vi har også den storer fordel at vores rødder ligger stammer fra Tyskland.
Intastellar E-Commerce Solutions er en afdeling for sig selv er dog ejet til 100% af Intastellar Solutions, International. Virksomheden bliv stiftet i December 2021, for at være den legale ejer af Webshoppen ditstjernetegn.dk. Intastellar E-Commerce Solutions drives af Felix A. Schultz som ejer og CEO og Lisa Oldager som ejer af ditstjernetegn.dk og COO i Intastellar E-Commerce Solutions.
Virksomheden funger som en ren holding selskab og legale ejer af webshops. Planen er at udvikle løsninger og eje e-commerce løsninger som skal sikre virksomheden nu og i fremtiden god drift og voks af forretningen.

Written by: Felix A. Schultz