Partnerskab

Sammen skaber vi din nye visuelle identitet, der styrker din virksomhed og dit brand! I vores partnerskabs program står vi klar til at hjælpe dig med at udvikle et stærkt brand.

Kontakt os i dag på telefon eller e-mail for at høre mere om dine muligheder..

Kontakt

Partnerskab

Start up

Anbefalet til mindre virksomheder/organisationer samt start ups
1-5 medarbejdere

Partnerskab

Large

Anbefalet til mellemstore virksomheder/organisationer
6-10 medarbejdere

Partnerskab

Enterprises

Anbefalet til store virksomheder/organisationer
10+ medarbejdere

Testimonials

Hvad siger vores kunder om os?

Vis alle
Felix, af Intastellar Solutions har arbejdet med at designe fire roll up’s på 0,85x2 meter til at præsentere Farmer’s Window på Årets Business Event 2019 i Sønderborg, samt business cards til mig som grundlægger ink. logoet som ikon. Han har vist en ualmindelig fild og dedikation, særligt da deadlines for trykt nærmede sig og påkrævede meget sent nattearbejde.
Philip Staib, Adm. dir. Farmer's Window ApS
Vi har brugt Felix og Intastellar Solutions, International i forbindelse med Soleng Festival, hvor vi havde brug for én, der både var kompetent med video/billede/kamera, og teknisk viden indenfor broadcast/livestream til festivalen.

Efter en kort snak fandt vi hurtigt en løsning, og vi er meget positivt overrasket over fleksibiliteten, kvaliteten, deres venlige og åbne tilgang samt prisen.

Overordnet set en fornøjelse at arbejde sammen med, og jeg kan varmt anbefale at samarbejde med firmaet og deres kompetente medarbejdere, specielt indenfor video/teknik/livestream.
Rasmus Madsen, Formand - Soleng Festivalforening
Vi fik udarbejdet et logo til vores kommende startup-virksomhed. Resultatet er vi mere end tilfredse med. Hos Intastellar oplevede vi blandt andet god kommunikation, hurtig respons, brugbare inputs , samt exceptionel forståelse for det visuelle. Kan Klart anbefales.
Casper C. Christensen, grundlægger - The-Bark