Downtown Dynt live hos Cafe Victoria Tønder

Med din loyale fotograf

For os er det vigtig at du som kunde har en god oplevelse, derfor gør vi hos Intastellar Solutions alt for at fu som kunde for en god oplevelse.

Vi planlægger i sammenarbejde med dig dit fotoshoot, for at du for de bedste billeder som du ønsker.

Skab minder for livet

Privat fotografering

Vi har en rigtig bred mængde af erfaring indenfor privat fotografi, hvor vi både har arbejdet med alt fra fødselsdage, brylupper, konfirmationer eller diverse havefester. Denne erfaring og evnen til at kunne fange glimtet i øjet lagt sammen med den tekniske viden der hører til efterbehandlingen fanger vi unikke perioder i andre folks liv og forsegler dem som et evigt minde, i et smukt scenarie behandlet så minderne altid får fat i smilet på en. Vi kan tilbyde at i får billederne skudt i naturlige omgivelser, skulle behovet være et billede skudt i profil, eller et fjolle billede til mor så har vi også faciliteterne til at kunne håndtere dette ved både at kunne tilbyde at skyde dem i naturen.

KONTAKT OS

Testimonials

Felix, af Intastellar Solutions har arbejdet med at designe fire roll up’s på 0,85x2 meter til at præsentere Farmer’s Window på Årets Business Event 2019 i Sønderborg, samt business cards til mig som grundlægger ink. logoet som ikon. Han har vist en ualmindelig fild og dedikation, særligt da deadlines for trykt nærmede sig og påkrævede meget sent nattearbejde.
Philip Staib, Farmer's Window ApS