mail_outline info@intastellar.com

Grafik og logo design

Grafisk design

Hos Intastellar Solutions, International har vores grafiker arbejde siden 2013 med grafisk design. Har du brug for et nyt logo, roll up banner, visitkort eller andet grafisk materiale? Så har vi mange års solid erfaring indenfor faget.

Vi laver meget gerne dit visuelle udesende, og står klar med ekspertise og rådgivning, for at sikre at dit ønske og budskab rammer de rigtige.

Trykt design

Vi har et kendskab til den grafiske verden, og bruger nyste digitale værktøjer til at sikre, at vi altid leverer kvalitets-produkter. I grafisk produktion er mulighederne uendelige, og derfor får du altid rådgivning og gode idéer med i prisen hos os.

Til hverdagen har vi erfaringer til roll up banner, visitkort og flyers - men tag gerne kontakt med os op uanset hvad du skal bruge. Vi står klar og hjælper dig med dine idéer.

KONTAKT OS

Testimonials

Felix, af Intastellar Solutions har arbejdet med at designe fire roll up’s på 0,85x2 meter til at præsentere Farmer’s Window på Årets Business Event 2019 i Sønderborg, samt business cards til mig som grundlægger ink. logoet som ikon. Han har vist en ualmindelig fild og dedikation, særligt da deadlines for trykt nærmede sig og påkrævede meget sent nattearbejde.
Philip Staib, Farmer's Window ApS