Grafisk Design

Grafik og logo design

Grafisk design

Visuel identitet er ikke bare et lille logo på toppen af et stykke papir. Det er gennemarbejdet grafisk materiale, hvor der er overensstemmelse mellem former, farver og afstande. Visuel identitet er en kommunikationsform og en måde at præsentere sin virksomhed på.

Hos Intastellar Solutions, International har vores grafiker arbejde siden 2013 med grafisk design. Har du brug for et nyt logo, roll up banner, visitkort eller andet grafisk materiale? Så har vi mange års solid erfaring indenfor faget.

Vi laver meget gerne dit visuelle udesende, og står klar med ekspertise og rådgivning, for at sikre at dit ønske og budskab rammer de rigtige.

Trykt design

Vi har et kendskab til den grafiske verden, og bruger nyste digitale værktøjer til at sikre, at vi altid leverer kvalitets-produkter. I grafisk produktion er mulighederne uendelige, og derfor får du altid rådgivning og gode idéer med i prisen hos os.

Til hverdagen har vi erfaringer til roll up banner, visitkort og flyers - men tag gerne kontakt med os op uanset hvad du skal bruge. Vi står klar og hjælper dig med dine idéer.

KONTAKT OS

Testimonials

Hvad siger vores kunder om os?

Vis alle
Felix, af Intastellar Solutions har arbejdet med at designe fire roll up’s på 0,85x2 meter til at præsentere Farmer’s Window på Årets Business Event 2019 i Sønderborg, samt business cards til mig som grundlægger ink. logoet som ikon. Han har vist en ualmindelig fild og dedikation, særligt da deadlines for trykt nærmede sig og påkrævede meget sent nattearbejde.
Philip Staib, Adm. dir. Farmer's Window ApS
Vi har brugt Felix og Intastellar Solutions, International i forbindelse med Soleng Festival, hvor vi havde brug for én, der både var kompetent med video/billede/kamera, og teknisk viden indenfor broadcast/livestream til festivalen.

Efter en kort snak fandt vi hurtigt en løsning, og vi er meget positivt overrasket over fleksibiliteten, kvaliteten, deres venlige og åbne tilgang samt prisen.

Overordnet set en fornøjelse at arbejde sammen med, og jeg kan varmt anbefale at samarbejde med firmaet og deres kompetente medarbejdere, specielt indenfor video/teknik/livestream.
Rasmus Madsen, Formand - Soleng Festivalforening
Vi fik udarbejdet et logo til vores kommende startup-virksomhed. Resultatet er vi mere end tilfredse med. Hos Intastellar oplevede vi blandt andet god kommunikation, hurtig respons, brugbare inputs , samt exceptionel forståelse for det visuelle. Kan Klart anbefales.
Casper C. Christensen, grundlægger - The-Bark