Testimonials og projekter

Find en liste over udvalgte kunder, deres opgaver, deres projekter, som vi har lavet.
Udover dette finder du her på siden testimonials(udtagelser), fra kunder der beskriver vores arbejde for dem.

Produkt

Roll-Up Banner & logo, design og udvikling

Testimonials grafisk opgave Roll-Up banner

Beskrivelse

Vi hjalp Farmer ́s Window ApS med at udvikle deres grafiske udseende til Sønderborg Business Event 2019. Ligeså til hele virksomheden. Vi udviklede deres logo, visitkort og fik lavet Roll-Up banner til at reprænsentere dem på Sønderborg Business Event 2019

Testimonial

Intastellar Solutions har arbejdet med at designe fire roll up’s på 0,85x2 meter til at præsentere Farmer’s Window på Årets Business Event 2019 i Sønderborg, samt business cards til mig som grundlægger ink. logoet som ikon. Han har vist en ualmindelig fild og dedikation, særligt da deadlines for trykt nærmede sig og påkrævede meget sent nattearbejde.
Philip Staib, Adm. dir. Farmer's Window ApS (www.farmerswindow.eu)
Find grafisk design afdeling

Produkt

Hjemmeside udvikling

Testimonial Udvikling af Cykelfærgen Rødsand hjemmeside

Beskrivelse

Cykelfærgen der sejler på Flensborg fjord mellem danmark og tyskland, skulle bruge en ny hjemmeside. Vi fik med glæde denne opgave. Vi fik til opgave at blive deres nye Webmaster og holde hjemmesiden opdateret. Vi fik udviklede fra start til slut deres nye hjemmeside. Hjemmesiden fik et også et presserum hvor de har muligheden at ligge deres pressemeddelser op.

Testimonial

Ikke tilgængelig pt.

Produkt

Liveoptagelse af Soleng Festival, i Sønderborg som live kamera operatør

Beskrivelse

I sommeren 2020 hjalp vi Soleng Festival og MYFILM at producere deres online Festival. Vi stillede en videograf til rådighed, som kunne hjælpe MYFILM og Soleng Festival med at optage over 2 filmdage. Hele showet blev streamet live ud på nettet.

Testimonial

Vi har brugt Felix og Intastellar Solutions, International i forbindelse med Soleng Festival, hvor vi havde brug for én, der både var kompetent med video/billede/kamera, og teknisk viden indenfor broadcast/livestream til festivalen.
Efter en kort snak fandt vi hurtigt en løsning, og vi er meget positivt overrasket over fleksibiliteten, kvaliteten, deres venlige og åbne tilgang samt prisen.
Overordnet set en fornøjelse at arbejde sammen med, og jeg kan varmt anbefale at samarbejde med firmaet og deres kompetente medarbejdere, specielt indenfor video/teknik/livestream.
Rasmus Madsen, Formand - Soleng Festivalforening (www.solengfestival.dk)
Find video afdeling

Produkt

Regi og kameraoperatør i liveshow

Beskrivelse

MYFILM havde til Høtte Festival i Vojens 2020 en udfordring, da de manglede en ekstra man som kunne hjælpe dem, med at producere liveshowet på Vojens Høtte. Vi stod klar til at hjælpe dem.

Testimonial

Ikke tilgængelig pt.

Produkt

Logo udvikling og design

Testimonial udvikling af The Bark Logo

Beskrivelse

Vi fik opgaven at udvikle et nyt logo for “the bark”, der er et start-up fra Sønderborg. Denne opgave tog vi gerne imod.

Testimonial

Vi fik udarbejdet et logo til vores kommende startup-virksomhed. Resultatet er vi mere end tilfredse med. Hos Intastellar oplevede vi blandt andet god kommunikation, hurtig respons, brugbare inputs , samt exceptionel forståelse for det visuelle. Kan Klart anbefales.
Casper C. Christensen, grundlægger - The-Bark (www.the-bark.dk)
Find grafisk design afdeling

Lyder det spændende? Tag kontakt med os nu! eller læs om et partnerskab!